
Marmiton Hiroshi japonský kuchársky damaškový nôž 20cm rukoväť sklené vlákno VG10
japonský štýl nože, vyrábaný pod našim menom "Marmiton" v Hong Kongu, japonský kuchársky nôž z damascénskej ocele na krájanie mäsa, zeleniny alebo ovocia, rukoväť z moderného G10 skleného vlákna s ozdobným nitom a krásnym čierno-zlatým vzorom, dĺžka z nerezovej ocele VG-10 (67 vrstiev), tvrdosť HRC 60-62, uhol ostrie 15 stupňov, ostrie vzor pierka Viac o produkte
Marmiton Hiroshi japonský kuchársky damaškový nôž 20cm rukoväť sklené vlákno VG10
Damašková oceľ sa vyrába opakovaným skováním, prekladaním a znovu skováním niekoľkých pásikov ocele o rozdielnych vlastnostiach, takto vzniká charakteristický vzor, ktorý máva desiatky až stovky vrstiev. Damašková oceľ je vďaka zoskupenie materiálov rozdielnych vlastností (mäkšie a ohybnejšie oceľ je spájaná s tvrdšie a krehkejšie ocelí) dlhodobo ostrá a odolná. Vo výsledku je kombináciou toho najlepšieho z oboch ocelí.
Jadro tohto Damaškové ocele tvorí jedna z najlepšie hodnotených ocelí VG-10. Vysoko abrazívne odolná nerezová oceľ, ktorá má vyššiu stabilitu ostrie, často lepšie koróznu odolnosť a zvýraznenou životnosť ostria.
Medzi veľkou škálou nožov sú tieto damaškové nože s jadrom ocele VG-10 to najlepšie čo pre profesionálneho kuchára môžete vybrať. Vyššiu cenu kompenzuje dlhotrvajúci ostrie, minimálnu starostlivosť a vyšší korozivzdornosť.
Jak vybrat kvalitní kuchařský nůž?! Využijte našeho rádce.
- japonský štýl noža, vyrábaný pod našim menom "Marmiton" v Hong Kongu
- damascénska oceľ skladaná zo 67 vrstiev, jadro z ocele VG-10, striedajúce sa vrstvy ocele tvorí dizajn pierka
- dĺžka ostria 20 cm, dĺžka rukoväte 13 cm, celková dĺžka 33 cm, hmotnosť 253 g, šírka 2 mm, výška 4,2 cm
- tvrdosť ocele HRC 60-62
- rukoväť z moderného G10 skleného vlákna s ozdobným nitom a krásnym čierno-zlatým vzorom
- uhol ostria 15 stupňov
- nôž umývajte v ruke bez použitia umývačky
- nepoužívať na zmrazené potraviny, možnosť vylomenie ostrie
- Damascénskej (Damašková oceľ)
Damašková oceľ sa vyrába opakovaným skováním, prekladaním a znovu skováním niekoľkých pásikov ocele o rozdielnych vlastnostiach, takto vzniká charakteristický vzor, ktorý máva desiatky až stovky vrstiev. Damašková oceľ je vďaka zoskupenie materiálov rozdielnych vlastností (mäkšie a ohybnejšie oceľ je spájaná s tvrdšie a krehkejšie ocelí) dlhodobo ostrá a odolná. Vo výsledku je kombináciou toho najlepšieho z oboch ocelí.
Jadro tohto Damaškové ocele tvorí jedna z najlepšie hodnotených ocelí VG-10. Vysoko abrazívne odolná nerezová oceľ, ktorá má vyššiu stabilitu ostrie, často lepšie koróznu odolnosť a zvýraznenou životnosť ostria.
Medzi veľkou škálou nožov sú tieto damaškové nože s jadrom ocele VG-10 to najlepšie čo pre profesionálneho kuchára môžete vybrať. Vyššiu cenu kompenzuje dlhotrvajúci ostrie, minimálnu starostlivosť a vyšší korozivzdornosť.
Jak vybrat kvalitní kuchařský nůž?! Využijte našeho rádce.
Garancia vráteniaTovar môžete do 30 dní vrátiť
Doprava zdarmanad 120 €
Garancia kvalityPonúkame len značkový tovar
Tovar skladom90% produktov skladom