ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
+420 606 788 731
info@marmiton.sk
0
Váš košík je prázdny
  • cs
  • sk

Dellinger Gyuto Toivo japonský kuchársky nôž 20 cm

kuchársky nôž z damascénskej ocele na krájanie mäsa, rýb, zeleniny, dĺžka ostria 20,5 cm, jadro z ocele VG10 (67 vrstiev), ergonomická rukoväť z materiálu Rosewood (drevo palisander), Viac o produkte
Dellinger Gyuto Toivo japonský kuchársky nôž 20 cm
Doprava zdarma

Dellinger Gyuto Toivo japonský kuchársky nôž 20 cm

  • damascénska oceľ, jadro VG10 (67 vrstiev), striedajúce sa vrstvy ocele tvorí vlnkový design
  • dĺžka ostria 20,5 cm, dĺžka rukoväte 12 cm, hmotnosť 210 g
  • tvrdosť ocele R62 Rockwella
  • ergonomická rukoväť z materiálu Rosewood (drevo palisander)
  • nôž umývajte v ruke bez použitia umývačky
  • nepoužívať na zmrazené potraviny, možnosť vylomenie ostrie

Damascénskej (Damašková oceľ)

Damašková oceľ sa vyrába opakovaným skováním, prekladaním a znovu skováním niekoľkých pásikov ocele o rozdielnych vlastnostiach, takto vzniká charakteristický vzor, ​​ktorý máva desiatky až stovky vrstiev. Damašková oceľ je vďaka zoskupenie materiálov rozdielnych vlastností (mäkšie a ohybnejšie oceľ je spájaná s tvrdšie a krehkejšie ocelí) dlhodobo ostrá a odolná. Vo výsledku je kombináciou toho najlepšieho z oboch ocelí.

Jadro tohto Damaškové ocele tvorí jedna z najlepšie hodnotených ocelí VG-10. Vysoko abrazívne odolná nerezová oceľ, ktorá má vyššiu stabilitu ostrie, často lepšie koróznu odolnosť a zvýraznenou životnosť ostria.

Medzi veľkou škálou nožov sú tieto damaškové nože s jadrom ocele VG-10 to najlepšie čo pre profesionálneho kuchára môžete vybrať. Vyššiu cenu kompenzuje dlhotrvajúci ostrie, minimálnu starostlivosť a vyšší korozivzdornosť.

Ako vybrať kvalitné kuchársky nôž ?! Využite nášho radcu.

Garancia vráteniaTovar môžete do 30 dní vrátiť
Doprava zdarmanad 120 €
Garancia kvalityPonúkame len značkový tovar
Tovar skladom90% produktov skladom
AFD Denny's Giblors Giesser Isacco LeChef Shoes for Crews Europe WusthofNINE WORTHS