+420 606 788 731
info@marmiton.sk
0
Váš košík je prázdny
  • cs
  • sk

Dellinger Boning Samurai japonský kuchársky nôž vykosťovací 15,5 cm

japonský kuchársky nôž z damascénskej ocele na vykosťovanie mäsa, dĺžka ostria 15,5 cm, jadro z ocele VG10 (67 vrstiev), rukoväť z materiálu G10 - vrstvený laminát podobný materiálu Micarta, veľká tepelná a mechanická odolnosť Viac o produkte

Pomôžeme vám s nákupom
  • Využite našu poradňu
  • Tovar nám môžete vrátiť do 40 dní
  • Vyskúšajte si produkt u nás na predajni
Dellinger Boning Samurai japonský kuchársky nôž vykosťovací 15,5 cm

Dellinger bonning Samurai japonský kuchársky nôž vykosťovací

  • damascénska oceľ, jadro VG10 (67 vrstiev), striedajúce sa vrstvy ocele tvorí vlnkový design
  • dĺžka ostria 15,5 cm, dĺžka rukoväte 12,5 cm, hmotnosť 190 g
  • tvrdosť ocele R62 Rockwella
  • rukoväť - materiál G10 (vrstvený laminát podobný materiálu Micarta), tepelná a mechanická odolnosť, sklené vlákna spojená epoxidovej živice, ľahký, priľnavý, odolný proti vode i elektrickému prúdu
  • nôž umývajte v ruke bez použitia umývačky
  • nepoužívať na zmrazené potraviny, možnosť vylomenie ostrie
Spýtajte sa nás
Garancia vráteniaTovar môžete do 30 dní vrátiť
Doprava zdarmanad 80 €
Garancia kvalityPonúkame len značkový tovar
Tovar skladom90% produktov skladom
AFDDenny 'sGiblorsGiesserIsaccoLeChefShoes for Crews EuropeWüsthof