
Dellinger Boning Samurai japonský kuchársky nôž vykosťovací 15,5 cm
- Využite našu poradňu
- Tovar nám môžete vrátiť do 40 dní
- Vyskúšajte si produkt u nás na predajni
Dellinger bonning Samurai japonský kuchársky nôž vykosťovací
- damascénska oceľ, jadro VG10 (67 vrstiev), striedajúce sa vrstvy ocele tvorí vlnkový design
- dĺžka ostria 15,5 cm, dĺžka rukoväte 12,5 cm, hmotnosť 190 g
- tvrdosť ocele R62 Rockwella
- rukoväť - materiál G10 (vrstvený laminát podobný materiálu Micarta), tepelná a mechanická odolnosť, sklené vlákna spojená epoxidovej živice, ľahký, priľnavý, odolný proti vode i elektrickému prúdu
- nôž umývajte v ruke bez použitia umývačky
- nepoužívať na zmrazené potraviny, možnosť vylomenie ostrie
Damascénskej (Damašková oceľ)
Damašková oceľ sa vyrába opakovaným skováním, prekladaním a znovu skováním niekoľkých pásikov ocele o rozdielnych vlastnostiach, takto vzniká charakteristický vzor, ktorý máva desiatky až stovky vrstiev. Damašková oceľ je vďaka zoskupenie materiálov rozdielnych vlastností (mäkšie a ohybnejšie oceľ je spájaná s tvrdšie a krehkejšie ocelí) dlhodobo ostrá a odolná. Vo výsledku je kombináciou toho najlepšieho z oboch ocelí.
Jadro tohto Damaškové ocele tvorí jedna z najlepšie hodnotených ocelí VG-10. Vysoko abrazívne odolná nerezová oceľ, ktorá má vyššiu stabilitu ostrie, často lepšie koróznu odolnosť a zvýraznenou životnosť ostria.
Medzi veľkou škálou nožov sú tieto damaškové nože s jadrom ocele VG-10 to najlepšie čo pre profesionálneho kuchára môžete vybrať. Vyššiu cenu kompenzuje dlhotrvajúci ostrie, minimálnu starostlivosť a vyšší korozivzdornosť.